Antalya'da kaza: 1 ölü, 1 yaralı

ANTALYA'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

12 Nisan 2019 Cuma 09:40
Antalya'da kaza: 1 ölü, 1 yaralı

Kaza, saat 07.00 sıralarında Aksu ilçesi Isparta-Antalya karayolunda meydana geldi. Isparta'dan Antalya yönüne seyreden Rafet I.'nın kullandığı 32 SD 422 plakalı açık kasa kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıkarak takla attı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve araç içerisinde sıkışan sürücü Rafet I. ve yanındaki Mehmet Topal'a ilk müdahale olay yerinden geçen Adem Gümüş ve hemşire kızı yaptı. Haber verilmesiyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yolcu koltuğundaki Muammer Topal ise araç içerisinde sıkışarak olay yerinde yaşamını yitirdi. Sağlık ve itfaiye ekiplerinin çalışması ile çıkarılan Topal'ın cenazesi incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Morguna gönderildi. Rafet I. ise hastanede tedaviye alındı.

Diğer yandan olay yerinde inceleme yapan jandarma komutanı, uzun süre çalan telefonu açmak zorunda kaldı. Muammer Topal'ın yakını olduğu öğrenilen kişiye kaza olduğunu söyleyen komutan, telefon sahibinin öldüğünü söyleyemedi. Komutan, yaralıların hastaneye götürüldüğünü söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.