Antalya'da davul- zurnal eşliğinde 'mesafesiz' gelin alma

ANTALYA'da dünyaevine girecek olan bir damat, 'çok yüksek riskli iller' arasında olan kentte, davul-zurna eşliğinde müstakbel eşi için 'gelin alma' merasimi yaptı. Davetliler, gelin alınırken sosyal mesafeyi unuttu ve karşılıklı göbek attı. O anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

09 Nisan 2021 Cuma 17:40
Antalya'da davul- zurnal eşliğinde 'mesafesiz' gelin alma

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)

Koronavirüs pandemisi nedeniyle Sağlık Bakanlığı'nın her gün açıkladığı bulaş oranları ve ölüm sayılarındaki artış, İçişleri Bakanlığı'nın kısıtlamaları düğünleri, geleneksel gelin alma merasimlerini durdurmaya yetmiyor. 'Çok yüksek riskli iller' arasında olan Antalya'da yine bir gelin alma merasimi, kısıtlamalara uyulmadan düzenlendi. Konyaaltı ilçesinin Gürsu Mahallesi'nde dünyaevine girecek olan bir çift için 'gelin alma' merasimi davul- zurna eşliğinde yapıldı. Davetlilerin çoğunun maske takmasına rağmen sosyal mesafe kuralı hiçe sayıldı. Davul- zurna eşliğinde davetliler ve gelin-damat göbek attı. O anları, çevre sakinleri cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.