Antalya'da çocukların tehlikeli serinlik sezonu açıldı

Antalya'da sıcak havayla birlikte serinlemek isteyen çocuklar, tehlikeye rağmen parkların içerisindeki süs havuzlarında yüzüyor.

05 Temmuz 2023 Çarşamba 10:00

ANTALYA (İHA) -
Antalya’da sıcak havadan bunalan bazı çocuklar, denize gitmek yerine parklardaki süs havuzlarında serinlemeyi tercih etti. Kentte hava sıcaklığı 30 derece, nem oranıysa yüzde 64 olarak ölçülürken; Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi Mevlana Kavşağ'ındaki süs havuzuna gelen iki çocuk, kıyafetlerini çıkarıp süs havuzuna girdi. Hijyenik olmayan havuzda uzun süre yüzen çocuklar, akrobatik atlayışlar gerçekleştirdi. İki arkadaş, içinde aydınlatma ve fıskiye sistemi nedeniyle elektrik kaçağı olabilecek olan havuzdaki dakikalarca eğlendi. Zaman zaman fıskiyelerin üzerinde yürüyen çocuklar, polislerin uyarmasıyla havuzdan ayrıldı.
13 yaşındaki Taha Özmen, havanın çok sıcak olduğunu belirterek, "Denize yarın gideceğiz. Arkadaşım bu parka gelmemizi istedi, tehlikeli olmadığını söyledi. Su çok ılık" dedi.
13 yaşındaki Berat Güngör, hava sıcak olduğunu, bugün süs havuzuna girdiklerini yarın ise denize gideceklerini ifade etti.

Son Güncelleme: 05.07.2023 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.