Anneler günü çiçekleri bizden 

14 Mayıs Anneler günü için çiçekçilerde hazırlıklar başladı. Aksu’da bulunan Arya Çiçekçilik sahibi Merve Gümüş Anneler gününe hazır olduklarını söyledi.

11 Mayıs 2023 Perşembe 16:54
Anneler günü çiçekleri bizden 

Çiçek kampanyası  

Anneler günü nedeniyle çiçeklerde kampanya yapacaklarını belirten Merve Gümüş, “Günümüz koşullarını düşünürsek çiçek almakta artık lüks oldu.14 Mayıs günü seçim olacağı için o gün firmamız açık olacak bunun bilgisini de buradan vermek istiyorum. Bu güzel ve anlamlı günde hem annelerimiz hem de müşterilerimiz mutlu olsun diye küçük bir kampanya düzenlemek istedik. Herkes annesine hediye alsın alamasa bile küçük bir çiçek alsın diyerek bu güne bizimde küçük bir katkımız olsun istiyoruz. İnsanlara bu zorlu günlerde biraz daha yardımcı olup mutlu etmek adına bir çalışma yaptık” dedi. 

Taze saksı ve bol çeşit

Çiçek çeşidi konusunda sıkıntı yaşamadıklarını kaydeden Gümüş, “Müşterilerimize özellikle bu günde buket çiçeklerden karışık kır buketleri, papatya, hüsnüyusuf, aslan ağzı gibi çiçek çeşitlerini önerebilirim. Saksı çiçeklerinden begonyaları, cam güzelleri çeşitleri önerebilirim. Müşterilerimizin isteklerine göre aranjmanlar yapıyoruz. 14 Mayıs günü taze saksı çiçeklerimiz gelecek onu da özellikle belirtmek istiyorum. Bütün müşterilerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.