Altınova Bulvarı bayrama hazır

KEPEZ Belediyesi'nin imar altyapısını tamamladıktan sonra ilk kazmanın vurulduğu Altınova Bulvarı'nda son etap, bayrama kadar tamamlanmış olacak.

27 Haziran 2016 Pazartesi 11:33
Altınova Bulvarı bayrama hazır
 Antalya'nın yeni ticaret merkezinin oluşturulacağı Altınova'nın kalbinden geçen yeni ana arter yolu olan Altınova Bulvarı, bayrama tamamlanmış olacak. Altınova'nın kalbinden geçen yeni çevre yolunun tamamlanmamış 1 kilometrelik etabında asfalt, bordür ve refüj çalışmalarına hız verildi. Genişliği 11 metre olan yolun Ramazan Bayramına yetiştirilmesinin ardından, peyzaj ve sonrasında da 5 santim kalındığında modifiye asfalt çalışmasına başlanacak.



ALTINOVA'YA HİLTON



Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, burada açılan bulvarın Antalya trafiğini rahatlatmasının yanında Altınova halkı için ayrı bir önem taşıdığını anlattı. Tütüncü, “Büyükşehir Belediyemizce 25 milyon lira yatırım ile bu yol yapılıyor. Kepez Belediyesi'nin hızlı bir imar çalışması yapması sonucu bu yol açıldı. Şimdi bu yol gibi yatırımlarla, Altınova'ya bir Hilton Otel yatırımı yapılıyor. Burada açılacak diğer ticari işyerlerinde olduğu gibi çalışanlarını öncelikle Altınovalılardan sağlayacak bu otel, Altınova'nın nereden nereye geleceğini özetleyecektir" diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.06.2016 11:33
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kepez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.