Ali Alpay Bilge’nin Ruhuna Mevlid-i Şerif okundu

Geçtiğimiz pazar geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren MHP Aksu Belediye Meclis Üyesi Ali Alpay Bilge için ailesi Mevlid-i Şerif okuttu.

03 Temmuz 2023 Pazartesi 14:05
Ali Alpay Bilge’nin Ruhuna Mevlid-i Şerif okundu

Geçen hafta sonu geçirdiği kalp krizi sonucu hakkın rahmetine kavuşan MHP Aksu Belediye Meclis Üyesi Ali Alpay Bilge için ailesi mevlid-i şerif okuttu. Topallı Mahallesi Kapalı Pazar alanında düzenlenen Mevlid etkinliğine, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, MHP Milletvekili Hilmi Durgun, AK Parti Milletvekili Mustafa Köse, MHP İl Başkanı Onur Temel, AK Parti, MHP, İYİ Parti ve CHP ilçe başkanları, Aksu Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK temsilcilerinin yansıra iş ve siyaset dünyasından tanıdık bir çok çok isimle beraber, sevenleri katıldı. Aile eşrafının misafirlerle tek tek ilgilendiği mevlitte okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ve edilen dualar ardından yemek ikramına geçildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.