Aksu’nun yeni lezzeti İnci Tulumba

Antalya’nın damak lezzetlerinin ve zengin mutfaklarının yer aldığı Aksu’da ağızları tatlandıracak inci tulumba ve baklava dualar eşliğinde açıldı. 

22 Şubat 2023 Çarşamba 08:49
Aksu’nun yeni lezzeti İnci Tulumba

Yeni bir işletmeyi Aksuya kazandıran İyi Parti Aksu Belediye Meclis üyesi Harun Hor’un oğlu Ahmet Hor, “Ürünlerimiz her gün günlük taze olarak gelip tüketilecektir. Bu yeni lezzetlerimizi tatmaya tüm Aksu halkımızı bekliyoruz” dedi

Aksuyu buluşturan açılışa: İyi Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal ve yönetimi, İyi Parti Meclis üyeleri Nevzat Akcan, Ramazan Özen, Ahmet Gülcü, Gökhan Kaplan, Yunus Akpınar, Perge Otomotiv sahibi Erkan Sarıtekeli, Garanti Tarım sahibi Osman Can Yılmaz, Fatih Mahalle Muhtarı İbrahim Baki Gülcü, Mahalle esnafları ve vatandaşlar katıldı.

Günlük taze ürünler

İnci tulumba ve baklava işletme sahibi Ahmet Hor “5 yıldızlı tesislerde aşçılık yapmaktayım. Firmamız İnci Tulumba Baklava’yı keşfettik. Bu güzel lezzeti Aksu’ya getirdik. Ürünlerimizin hepsi glikozsuz, orijinal şeker ve kendi şerbetiyle yapılmaktadır. Hiçbir ürünün içerisinde kesinlikle katkı maddesi yoktur. Ürünlerimiz; çikolatalı, fıstıklı, kaymaklı, çikolata dolgulu, portakallı, frambuazlı ve tahinli olmak üzere 12 çeşit ürünümüz mevcuttur. Bunların yanında fıstıklı, cevizli baklava, soğuk baklava, dondurma çeşitleri vardır. Dondurmamız özellikle tamamen gerçek sütten yapılmış olup el yapımı dondurmadır. Ürünlerimiz her gün günlük taze olarak gelip tüketilecektir. Bu yeni lezzetlerimizi tatmaya tüm Aksu halkımızı İnci Tulumba Aksu Şubesi Macun Mahallesi İsmail Ogan caddesinde ki adresimize bekleriz” dedi.

Son Güncelleme: 22.02.2023 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.