Aksu’nun Bereket Evi açıldı

Önceki dönem Aksu Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı (AKGİAD) Fatih Ekinci’nin kızı Hande Özer’in işletmeciliğini üstlendiği Bereket Evi, düzenlenen iftar programıyla açıldı.

28 Mart 2023 Salı 13:38
Aksu’nun Bereket Evi açıldı

Birçok irili ufaklı farklı organizasyona ev sahipliği yapacak Bereket Evi açıldı. Antalya Toptancı Hal esnaflarından ve aynı zamanda Aksu Girişimci İş Adamları Derneği Eski Başkanı Fatih Ekinci’nin önderliğinde kurulan ve işletmeciliğini kızı Hande Özer’in gerçekleştireceği Bereket Evi’nde düzenlenen iftar programına; Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Özel Kalem Müdürü Hasan Kızılkaya, AKGİAD Yönetimi ve Üyeleri, BBP Antalya Milletvekili A. Adayı İsmail Metin, İYİ Parti ve AK Parti meclis üyelerinin yanı sıra iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.  

Dualar eşliğinde başlanan iftar yemeğinin ardından söz alan iş insanı Fatih Ekinci, Bereket Evi’nin konsept ve vereceği hizmet bakımından Aksu’da bir ilk olduğunu söyledi. Ekinci, “Burası Antalya ve Aksu’nun VIP toplantı merkezi olarak tasarlandı. Kız isteme ve nişan programlarının gerçekleştirileceği bu mekânda ayrıca; tarım dünyasına yönelik toplantı, tanıtım günleri programları da tertip edilecektir. Aksu ve Antalya’ya bu salonu kazandırmaktan oldukça memnunuz. Kızım Hande Özer’in yönetiminde en kaliteli hizmeti vermeye başlayacağız” dedi.

Daha sonra söz alan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ise şunları söyledi: “İlk defa böyle bir konseptte bir mekân duyuyorum. Aksu’da açılan her yeni işletme bizi gururlandırıyor. İnanıyoruz ki Aksu’da yaşanan bu ilkler ekonomimizi çok daha kalkındıracaktır. Ekinci Ailesine ve Aksu’muza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

İftar programı davetlilerin Bereket Evi önünde hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. 

Haber Merkezi 

Son Güncelleme: 28.03.2023 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.