Aksu Belediye’sinin Erol Abisi son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Aksu Belediye Fen İşleri Müdürlüğü çalışanı Erol Danacı, belediye önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Erol Danacı için düzenlenen törene Aksu Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve personeller katıldı.

30 Aralık 2021 Perşembe 13:39
Aksu Belediye’sinin Erol Abisi son yolculuğuna uğurlandı

Elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Aksu Belediyesi’nin Erol Abisi son yolculuğuna uğurlandı. Dün Antalya-Isparta yolu Karaöz mevkiinde meydana gelen kazada Aksu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışanı Erol Danacı (53) idaresindeki iş makinası, yol yapım çalışması için malzeme almaya giderken yağmur dolayısı ile kayganlaşan yolda İbrahim Ş. yönetimindeki 07 ASB 199 plakalı muz yüklü tır ile çarpışmış, kazada belediye çalışanı Erol Danacı hayatını kaybetmişti.

Erol Danacı’nın Altıntaş Mezarlığı’na defnedilecek olan naaşı, çalıştığı kurum olan Aksu Belediyesi önüne getirilerek helallik istendi. Herkesin çok üzgün olduğu cenaze töreninde İlçe Müftüsü Ahmet Bayer, Danacı için dua okuyarak helallik istedi. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin; büyük üzüntü içinde olduğunu ifade ederek, Danacı’ya Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabırlar diledi. 53 yaşında hayatını kaybeden Erol Danacı’nın naaşı mesai arkadaşlarının omuzlarında cenaze arabasına bindirilerek, mezarlığa uğurlandı.

Son Güncelleme: 30.12.2021 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.