Akseki'de yaz festivali

Akseki Kaymakamlığı, Akseki Belediyesi ve Akseki Eğitim Hayratı Derneği tarafından düzenlenen 9'uncu Akseki Yaz Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

14 Ağustos 2013 Çarşamba 09:51
Akseki'de yaz festivali
Akseki Stadı'ndaki festival etkinliklerine Kaymakam Murat Beşikci, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Akseki Belediye Başkanı Mehmet Gölcü, CHP Antaya Milletvekili Gürkut Acar, Akseki Eğitim Hayratı Derneği Genel Başkanı Vehbi Güleç, belde belediye başkanları ve yaklaşık 4 bin kişi katıldı.

Festivalde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Gölcü, festivalin insanları kaynaştırmak, bir araya getirmek, güzellikleri paylaşmak amacıyla düzenlendiğini söyledi. Kaymakam Murat Beşikci ise ilk görev günü olduğunu hatırlatarak, "Festival coşkusuyla başlamak benim için ayrı bir mutluluk. Ümit ediyorum görev süremiz boyunca bu coşku, mutluluk, heyecan bitmez" dedi.

Festivalde, yerel sanatçılar yeni derlenen Akseki türkülerini seslendirdi. Coşkun Sabah'ın da konser verdiği festivalde vatandaşlar gönüllerince eğlendi. 

Son Güncelleme: 14.08.2013 10:52
Anahtar Kelimeler:
AksekiYaz Festivali
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Altınok 2013-08-14 15:54:13

malesef pazartesi günü akşam konser vererek festival olmaz. festival günler öncesi etkinliklerle başlar ve en son konserle biter. geçen yıl festivale getirilen sanatçı bir sonraki yıl yeniden getirilmez.