Akseki'de ağaçlandırma çalışmaları

AKSEKİ Orman İşletme Müdürlüğü, 2016 yılı programı kapsamında şu ana kadar 100 bin fidan dikimi gerçekleştirdi.

06 Mayıs 2016 Cuma 16:26
Akseki'de ağaçlandırma çalışmaları
Akseki Orman İşletme Müdürü İsmail Kaya, 2016 yılı içerisinde Akseki ve İbradı ilçelerinde kızılçam, karaçam, sedir ve akasya olmak üzere toplam 100 bin fidanı toprakla buluşturduklarını söyledi. Akseki'nin orman bakımından önemli bir yere sahip olduğunu belirten Kaya, Akseki'de arıcılar için de 5 bin adet akasya fidanı diktiklerini ifade etti.



İşletme Müdürlüğü dahilinde bulunan Akseki ve İbradı ilçelerinde arıcılık sektörünün önemli bir yer tuttuğunu belirten Kaya, bölgede üretilen balın ekonomik değerinin yüksek olduğunu kaydetti. Bu kapsamda Orman İşletme Müdürlüğü olarak da bölgede mevcut bulunan bitki örtüsüne takviye olarak Akseki-İbradı karayolu üzerine yol kenarına akasya fidanı dikerek arıcılara destek olmaya çalıştıklarını söyleyen İsmail Kaya, önümüzdeki dönemlerde de arıcılara yönelik fidan dikim çalışmalarının devam edeceğini vurguladı.

Son Güncelleme: 06.05.2016 16:27
Anahtar Kelimeler:
ANTALYA AKSEKİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.