AKSAV'dan ATB'ye ziyaret

Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Dağıstanlı ile Yönetim Kurulu üyeleri Yılmaz Erel, Hüseyin Şanlı ve Prof. Dr. Yavuz Tekelioğlu, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır'ı makamında ziyaret etti.

13 Eylül 2013 Cuma 15:41
AKSAV'dan ATB'ye ziyaret
ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan'ın da hazır bulunduğu ziyarette, AKSAV yöneticileri bu yıl 50'ncisi düzenlenecek Altın Portakal Film Festivali ve yeni projelerle ilgili bilgi verdi. AKSAV yöneticilerine görevlerinde başarılar dileyen Çandır da tarım ve turizm alanında iddialı olan Antalya'nın sanat alanında da iddialı olması gerektiğini dile getirdi.

Altın Portakal'ın Türk sineması için önemli bir organizasyon olduğunu belirten Çandır, organizasyonun şehre yaygınlaştırılmasını istedi. AKSAV yöneticileri Ali Çandır'a Altın Portakal'ın 50'nci yılı için hazırlatılan heykelden hediye etti. 

Son Güncelleme: 13.09.2013 15:52
Anahtar Kelimeler:
ZiyaretAKSAVATB
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.