AKEDAŞ araç filosunu yeniledi

Özelleştirilen Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ'nin (AKEDAŞ) araç filosu yenilendi. AKEDAŞ Genel Müdürü Osman Hondu, vatandaşa iyi hizmet verebilmek için toplam 408 yeni araç alımı yaptıklarını belirtti.

16 Eylül 2013 Pazartesi 09:36
AKEDAŞ araç filosunu yeniledi
Özelleştirme ihalesinin ardından 28 Mayıs 2013'te Cengiz-Limak-Kolin Ortak Girişim Grubu'na devredilen ve Antalya, Burdur, Isparta illerinde 1.7 milyon aboneye hizmet veren AKEDAŞ'ın araç filosu yenilendi. Hizmet kalitesini yükseltmek, vatandaşın ihtiyacına hızla ulaşabilmek için binek, kamyonet, minibüs, motosiklet ve platform tipi toplam 408 yeni araç alımı yaptıklarını söyleyen AKEDAŞ Genel Müdürü Osman Hondu, araçların elektrik arıza, kaçak takip, tesisat kontrol, fatura okuma hizmetlerinde kullanılacağını söyledi.

İHALELER TAMAMLANDI
AKEDAŞ olarak rutin hizmetlerin yanı sıra, yatırım çalışmalarının da devam ettiğini dile getiren Osman Hondu, "Sürekli yapmamız gereken rutin işler var. Bunun yanında enerji kalitesini yükseltmek için yapılan yatırımlar var. Bu sene yatırım programımızda yer alan işlere ilişkin ihalelerimizi tamamladık. Yıl sonuna kadar bunları bitirmek için çalışacağız. Gerekli izinler alındı. Hem işletmecilik açısından hem de müşteri memnuniyetini üst düzeye çıkarmak için çalışıyoruz" dedi.

KAÇAĞA MEYDAN VERMEYECEĞİZ
Son dönemde vatandaşa ayda iki kez elektrik faturası gelmesine neden olan sayaç okuma planlarının düzenlenmesine ilişkin çalışmaların tamamlandığını aktaran Osman Hondu, bundan sonra vatandaşa aylık fatura geleceğini belirtti. Kaçak elektrik kullanımına yönelik rutin denetimlerin yanında belli bir program dahilinde denetim yapacak 'kaçak ekipleri' oluşturacaklarını ifade eden Osman Hondu, "Kaçağa meydan vermeyecek şekilde çalışacağız. Ekiplerimizi oluşturuyoruz" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 16.09.2013 09:53
Anahtar Kelimeler:
AKEDAŞAraç FilosuYeniledi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.