AK Partili Vekil Turizm esnafını dinledi

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Kemerağzı ve Kundu esnaflarıyla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.  Esnafın taleplerini not alan vekil Çelik, sorunların çözümü gerekli yerlere iletişi halinde olacaklarını ifade etti.

17 Eylül 2018 Pazartesi 14:57
AK Partili Vekil Turizm esnafını dinledi

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır ile beraber Kemerağı Mahallesi Kundu Esnaflarını Koruma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı ve bölge esnafının hazır olduğu ziyarette, Vekil Sena Nur Çelik artık dövizle kiralama döneminin sona erdiğini ifade etti. Çelik, Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre 30 gün içinde döviz kiralarının TL’ye çevrileceğini ifade etti. Ülke olarak ekonomik anlamda saldırı altında olduklarının altını çizen Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, bu darboğazda birlik ve beraberlik sıyrılacağını ifade etti. Esnafın genel olarak sorunlarını da dinleyen Çelik, aldığı notları gerekli yerlere ileteceğini ve çözüm anlamda takipçisi olacağını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
KunduAksu Kemerağzı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.