Ahşap çatı alev aldı

Antalya'da 13 katlı bir apartmanın en üst katında terası kaplayan ahşap çatı alev aldı. Yangında can kaybı yaşanmadı.

06 Ağustos 2013 Salı 12:48
Ahşap çatı alev aldı
Bayındır Mahallesi'ndeki Afşin Kent Sitesi sakinleri, sabah saatlerinde heyecanlı dakikalar yaşadı. Sitenin 13 katlı bloğunun en üst katında, çalışmaları iki gün önce biten ve terası kaplayan ahşap çatı alev aldı.

Bayram nedeniyle Sivas'a giden Tahal ailesinin evinde çıkan yangına, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri 5 araçla müdahale etti. Alevleri ilk gören site sakinleri önce itfaiyeye haber verdi, ardından kendi imkanlarıyla alev alan ahşap çatıyı söndürmeye çalıştı. İtfaiye araçları, site içine girişi sırasında zor anlar yaşadı.

İtfaiye, park eden otomobiller nedeniyle yangının çıktığı bloğa erişmekte zorlanınca alevler daha da büyüdü. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri 50 metreye kadar uzanan hidrolik merdivenle yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alınıp söndürülürken, site sakinlerinden bazıları yaşanan heyecanlı dakikalara dayanamadı ve fenalık geçirdi. 

Son Güncelleme: 06.08.2013 13:00
Anahtar Kelimeler:
AntalyaYangınAhşap çatı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.