Ağaçlar yerlerine nakledildi

EXPO 2016 Antalya Alanı'nı çevreleyen sedde, EXPO tepesi ve drenaj çalışmaları devam ederken, çeşitli türdeki ağaçların transplantasyonu da yapılıyor.

25 Eylül 2013 Çarşamba 12:57
Ağaçlar yerlerine nakledildi
EXPO 2016 Antalya alanı ile Antalya- Alanya yolu arasında bulunan ve sedde çalışmasına engel olan 6 palmiye, 12 okaliptüs, 2 kavak ve 3 karaağaç, uzman kişiler tarafından sökülerek, alan içerisindeki uygun yerlere nakledildi.

Ağaçlar, uzman kişilerin kontrolünde, kepçe ve vinçle büyük titizlikle yerlerinden sökülürken, özellikle boyları 20 metreyi bulan 6 palmiye büyük uğraşla taşındı. Sökülen araçlar bakımları yapıldıktan yeni yerlerine dikildi. Alanın kuzeyinde bulunan sedde büyük ölçüde tamamlanırken, batı ve güneyindeki çalışmalar da hızla devam ediyor. Önümüzdeki günlerde, alanın doğu bölgesindeki sedde çalışmaları içerisinde kalan nar ağaçlarının taşıması yapılacak. 

Son Güncelleme: 25.09.2013 12:59
Anahtar Kelimeler:
EXPO 2016AntalyaAğaçlar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.