Adrasan'da Sabotaj Şüphesi!

Adrasan'da yangından önce bölgede piknik yapanların kimliğini belirlemek için çalışma başlatıldı. Polis yangında sabotaj ihtimalini de değerlendiriyor

02 Temmuz 2014 Çarşamba 13:26
Adrasan'da Sabotaj Şüphesi!
Antalya'nın Kumluca ilçesindeki Adrasan bölgesinde 120 hektar orman alanı ile sahildeki 9 otel ve işletmeyi küle döndüren yangında kaza kadar sabotaj şüphesi de soruşturuluyor. Adrasan yangınının ardından güvenlik güçleri ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, yangının ilk çıktığı noktayı tespit etti.

Yangının kasten mi çıkarıldığı yoksa kaza ile mi çıktığını soruşturan güvenlik güçleri tüm ihtimalleri araştırıyor. Yangının ilk çıktığı piknik alanına giden yolu gören esnafına ait güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, o gün bölgeden geçen araç ve motosiklet plakalarını tek tek tespit ederek incelemeye aldı.

Güvenlik güçleri, piknik bölgesine giden araçların plakaları ile birlikte içinde bulunan kişilerin isimlerini belirlemeye çalışıyor. İsim tespitinin ardından çalışmanın genişletileceğini belirten güvenlik güçleri şu bilgileri verdi: "Her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak olayı titizlikle araştırıyoruz. Eğer yangın kasıtlı veya kaza ile çıkartılmışsa kim ve kimlerin yaptığını mutlaka bulacağız."

PİKNİK YAPMAK YASAKLANDI
Öte yandan bölge genelinde, ormanlık alanda piknik yapmak yasaklandı. Önceki gün sabahtan itibaren Jandarma ve polis, ormanlık alana giden araçlara izin vermedi. Turistlerin safari turları da denetlenmeye başlandı. 3 bin yatak kapasiteli Adrasan'daki turizm esnafı ise devletin kendilerine uzattığı yardım eline teşekkür ederken, yeni bir felaketin yaşanmaması için tedbir alınmasını istedi.

Kaynak:habervaktim.com


Son Güncelleme: 02.07.2014 13:28
Anahtar Kelimeler:
YangınAdrasanSabotaj
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.