Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 2. Uluslararası Antalya Yörük-Türkmen Festivali 3 ile 5 Kasım tarihleri arasında Aksu’da At Çayırı Mevkiinde yapılacak. Öncesi yani Salı günü Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Muhittin Böcek, alanda Yörük Çadırında basın toplantısı düzenledi.

Kazakistan Antalya Başkonsolosu Kuat Kanafeyev, Antalya Yörük İl Hatunu Sibel Gezen, hemşeri dernekleri ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve festivalde yer alacak olan kuruluşların temsilcilerinin de katıldığı toplantı da Böcek tüm Antalyalıları davet ederken, aynı zamanda etkinlik hakkında bilgiler de paylaştı.  Böcek açıklamasını bitirdikten sonra gazetecilerden soru almaya başladığı sırada, birden bire bürokratlarına dönerek “Kenan nerede?” diye sordu.  Tabi ifade etmek istediği Kenan, Aksu CHP İlçe Başkanı Kenan Yıldız’dı.

O arada hemen harekete geçen bürokratlar çadırın dışında bulunan CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız’ı haberdar etti ve Yıldız çadıra doğru yönelirken, Yıldız’ı gören Başkan Böcek, “”Sen neredesin, gel bakalım yanıma otur diyerek, sol tarafına oturttu. Sonra toplantı tekrar devam etti.

Gelişmeler bu şekilde yaşanırken, Başkan Böcek’in İlçe Başkanı Yıldız’ı çağırması orada bulunan birçok kişi tarafından farklı yorumlanmasına neden oldu.

Çünkü bilindiği üzere önümüzde bir yerel seçim süreci var. CHP’li Yıldız ise her platformda CHP’den Aksu Belediye Başkanı olmak istediğini dile getiriyor. Hal böyle olunca, Başkan Böcek’in bu hareketi haklı olarak, “Böcek, bir mesaj mı verdi” yorumlanmasına neden oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.