Macun Deresi’nin üstü kapatılırken dere elden gidiyor diye bir yazı yazdığımız vakit, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, oldukça eleştirmişti bizi.

Üzerinden çok zaman geçti. O derenin altından çok sular aktı demek isterimdim ama ortada dere kalmadı. O derenin üstüne çok fazla beton döküldü diyelim o zaman.

Her neyse, günü ve zamanı geldiğinde derenin illa ki kıymeti anlaşılacak. Belki yeniden hayata geçirilmek için üzerinde ki betonlar bile sökülecek! Zaman neler gösterecek…

Başkan Şahin’i geçen gün, bizim ofisin orada aracın içinde gördüm.

–‘Merhabalar parti de toplantınız var’ dedim?

–‘Yok’ dedi.

–‘Macun Deresi ile ilgili yazı yazmıştınız, derenin üzeri kapatıldı diye. Kapanmayan yer var mı? Yok mu? Ona bakmaya geldim’ demez mi!

Der tabi…

Karşılıklı gülümsedik. Halil Başkan bu! Unutur mu, asla unutmaz!

Marisun Cafe & Bıstro harika bir mekan kesinlikle görülmeli

Kemerağzı Mahallesinde oteller bölgesinde harika bir mekan burası. Aileniz ve sevdiklerinizle gidip keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği menüleri çok başarılı. Sakin, ırmak kenarı ve denize karşı bir mekan.

İşletme sahibi Hüseyin Bey, müşterileri ile oldukça ilgili. Bu mekan da ayrıca akşamları da canlı müzik etkinliği yapılıyor. Şu an kısıtlamalardan ötürü ertelenmiş durumda fakat kısıtlamalar kalktığı vakit yeniden başlayacak. Antalya merkeze oldukça yakın. Trafik derdi de yok. Aracımı nereye park ederim diye düşünmeyin kocaman bir otoparka sahip. Bizden önermesi…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.