Uzman Çavuşlar Federasyonu Anıtkabir’de tören gerçekleştirdi.

Uzmanlar Federasyon Başkanlığının organize ettiği Anıtkabir’de gerçekleşen törene şehit aileleri, gazilerimiz, uzman çavuşların aileleri, milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti il ve ilçe yöneticileri, basın mensupları ile uzman çavuşlara gönülden destek veren bir çok kişi bu anlamlı günde uzman çavuşları yalnız bırakmadı. 

Uzmanlar Federasyonu yönetimi ülke genelinde açık hava ilanlarıyla ve sosyal medya hesaplarıyla 12 Kasım Uzman Çavuşlar gününü duyurdu. 

 12 Kasım Uzman Çavuşlar Gününü, bir gün önceden Anıtkabir’de atamıza saygı ve minnetle huzura çıkan uzman çavuşlar; uzman çavuş aileleri, uzman çavuşlara destek ve gönül veren bir çok kesimden katılımcı ile 11 Kasım 2023 saat: 11:00’da Anıtkabir’de gerçekleşen törende Uzmanlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda yaptığı konuşmasında duygusal anlar yaşandı. 
 

Uzmanlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici sözlerine “ Cumhuriyetimizin Aziz kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk” hitabıyla başlayarak; 

“Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı olarak, manevi huzurunuzda bulunmanın sevinç ve gururu içindeyim.  12 Kasım Uzman Çavuşlar Günü dolayısıyla bizlere emanet edilen kutlu mirasın bayrağın taşımanın, bu Aziz vatanın bir parçası olmanın gururuyla; bayrağımız, Cumhuriyetimiz ve Vatanımız uğrunda Şehit ve Gazi olan tüm Kahramanlarımızı huzurunuzda şükran ve minnetle anıyoruz.

Gerektiğinde; Bayrağımız, Vatanımız Cumhuriyetimiz ve tüm değerlerimiz adına gözümüzü kırpmadan canımızı feda edeceğimizin sözünü bir kez daha veriyor, Aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyoruz.” dedi.  

Asrın Aslanları, 12 Kasım  Uzman Çavuşlar Günü Kutlu Olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.