Yol vermeyen otobüse saldırıp yumrukla camını patlattı

Antalya'nın Alanya ilçesinde yol istediği ancak önüne geçemediği yolcu otobüsünün kırmızı ışıkta durmasını fırsat bilen otomobil sürücüsü terör estirdi. Otobüs şoförüne küfredip hakaretler yağdıran otomobil sürücüsü, şoförün bulunduğu kapının camını yumruk atarak patlattı, o anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

12 Ocak 2024 Cuma 17:45
Yol vermeyen otobüse saldırıp yumrukla camını patlattı

Arif Kaplan-Recep Erdoğan
ANTALYA (İHA) -
İlginç olay, Alanya ilçesi Okurcalar Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Alanya-İstanbul seferini yapmakta olan ve bir yolcu ile yedek şoför ve muavinin bulunduğu Bünyamin Kahveci idaresindeki 35 PK 516 plakalı şehirler arası yolcu otobüsü, kimliği belirsiz bir araç sürücüsünün saldırısına uğradı. Olayda, Alanya'dan yola çıkan otobüse, Okurcalar Alarahan Kavşağı'nda kırmızı ışıkta durduğu sırada yanında duran 34 BJJ 463 plakalı otomobilden inen ve kimliği belirlenemeyen sürücü yumruk atarak camı patlattı. O anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi
Saldırgan sürücü aracına binerek olay yerinden ayrılırken, saldırıya uğrayan ve kırılan camın isabet etmesi sonucu yaralanan otobüs şoförü hastaneye kaldırıldı.
Yedek kaptan ise olayın ardından jandarmaya giderek şikayetçi oldu. Yedek kaptan İbrahim Demir, "Alanya'dan Antalya istikametine giderken Alarahan Kavşağı'na yaklaştığımız sırada arkamızdan bir araç kornaya basarak yol istedi. Müsait olmadığımız için lambalara kadar onu arkamızda tuttuk. Yol verdiğimizde bir anda solumuza geçip küfretti, araçtan inip cama yumruk atıp camı patlattı" dedi.

Son Güncelleme: 12.01.2024 17:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.