Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 55 yaşındaki emekli adam, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

02 Şubat 2022 Çarşamba 12:06
Yalnız yaşadığı evde ölü bulundu

Manavgat ilçesi Çayyazı Mahallesi Küçük Şelale Yolu Kümeevlerinde tek başına yaşayan ve emekli olduğu öğrenilen 55 yaşındaki Mustafa Koçer, evinde ölü bulundu.

Koçer’in cansız bedeni, kendisinden haber alamayan oturduğu binanın girişinde bulunan iş yeri sahibi ve çalışanları tarafından bulundu. Mustafa Koçer’in 2 yıldır burada oturduğunu, her gün evden aşağıya inip işyerlerine geldiğini belirten iş yeri sahibi, akşam saatlerine kadar gelmeyince merak ettiklerini, evi kontrol ettiklerinde cansız bedeniyle karşılaştıklarını dile getirdi.

Eşinden ve ailesinden ayrı yaşadığı, memleketi Afyonkarahisar'dan 2 yıl önce gelip Manavgat’a yerleştiği belirtilen Mustafa Koçer’in cenazesi, Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin evde yaptığı incelemeler ile Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.