Tramvayın altında kaldı!

Antalya’da tramvay yolundan karşıya geçmek isteyen genç kız tramvayın altında kalarak sıkıştı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan genç kız, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

02 Nisan 2023 Pazar 19:54
 Tramvayın altında kaldı!

ANTALYA (İHA) -

Kaza, Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi Namık Kemal Bulvarı tramvay yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bulvar üzerinde karşıya geçmek isteyen Aleyna Şişhaneci (28), bir anda tramvayın altında kaldı. Genç kızın tramvay altında kaldığını gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı genç kız itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile sıkıştığı yerden kurtarıldı. Ardından ise sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılarak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kaza nedeni ile duran tramvay seferleri tekrar başladı. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.