Sahil yolundaki cinayette 3 tutuklama

Antalya'nın Alanya ilçesinde silahla bir kişinin öldürülmesi, bir kişinin de yaralanması olayıyla ilgili yakalanan 11 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 1'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

27 Şubat 2024 Salı 17:33
Sahil yolundaki cinayette 3 tutuklama

Burak Zincir
ANTALYA (İHA) -
Alanya Güllerpınarı Mahallesi sahil yolunda 4 gün önce, Ö.K. ve V.A.'nın ateşli silahla vurularak yaralandığı ve sonrasında tedavileri için kaldırıldıkları hastanede yaralılardan Ö.K.'nin ölümünün ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı inceleme başlattı. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, olayın şüphelisinin M.E. olduğu belirlendi. Şüphelinin olay yerinden kaçmasına ve sonrasında kent merkezine getirilerek saklanmasına yardım eden 5 şüpheli Alanya'da, 5 şüpheli ise Kepez ilçesinde yakalandı. Şüphelilerin ikametlerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda; 2 adet tabanca, bir miktar narkotik madde ve uyuşturucu hap ele geçirildi. Adli makamlara sevk edilen 11 şüpheliden 1'i hakkında adli kontrol kararı uygulanırken, 3 şüpheli tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.