Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen 2 ayrı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

19 Ocak 2019 Cumartesi 14:58
Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu

Manavgat'ın turizm bölgelerinde uyuşturucu satıldığı ihbarı üzerine Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Yapılan araştırmaların ardından E.T., İ.T., H.İ. ve Y.U.E.'nin uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edildi. Şüphelilerin Manavgat'ın Sarılar ve Yayla mahallelerinde bulunan ikametlerine jandarma ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Şüphelilerin gözaltına alındığı operasyonda ikametlerde yapılan aramalarda 50 gram skunk, 10 gram metamfetamin, ruhsatsız av tüfeği ve hassas terazi ele geçirildi.

Jandarmada işlemleri tamamlanan şüpheliler E.T., İ.T., H.İ. ve Y.U.E. adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden H.İ. ve Y.U.E. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, E.T. ve İ.T. 'uyuşturucu madde imalat ve ticareti' suçundan çıkarıldıkları sulh ceza hakimi tarafından tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.