Manavgat Irmağı'na giren gencin cesedi bulundu

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde ırmağa giren Fatih Salih'in (26), cansız bedeni bulundu

26 Temmuz 2019 Cuma 09:18
Manavgat Irmağı'na giren gencin cesedi bulundu

Manavgat Irmağı'nın Priz mevkiinde piknik yapan Fatih Salih, dün saat 19.30 sıralarında arkadaşlarının uyarılarına rağmen yüzmek ve serinlemek için ırmağa girdi. Fatih Salih bir süre sonra akıntıya kapılarak kayboldu. İhbar üzerine bölgeye Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı timi, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gece geç saatlere kadar ırmak yüzeyinden yapılan aramalardan sonuç alınamadı.
Dün gece sonuç alınamayan ve bu sabah erken saatlerde yeniden başlatılan arama çalışmalarında Fatih Salih'in cesedi bulundu. Arama çalışmalarına Antalya İl Jandarma Komutanlığı Sualtı Arama Kurtarma(SAK) Timi ile Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri katıldı. Arama sırasında SAK Timi, Fatih Salih'in cansız bedenini ırmağa girdiği yere 6 metre mesafede dipte buldu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Salih'in cenazesi morga götürüldü.


Son Güncelleme: 26.07.2019 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.