Klasik müzik eşliğinde kenevir yetiştirmişler

ANTALYA'nın Kemer ilçesindeki bir villada kenevir bitkisi yetiştiren 4 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin çalışırken, klasik müzik dinlediği belirlendi.

18 Mart 2020 Çarşamba 16:20
Klasik müzik eşliğinde kenevir yetiştirmişler

Levent YENİGÜN/KEMER (Antalya), (DHA)

Antalya Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kemer'de turizm sezonu öncesi bir villada klasik müzik eşliğinde kenevir bitkisi yetiştirildiği bilgisi üzerine çalışma başlattı. Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri ile villaya düzenlenen operasyonda, F.D., H.P., G.K.'nin yanı sıra, E.S.K. adlı kadın gözaltına alındı.



​Villada yapılan aramada 22 kilo 800 gram skunk, boyları 1,5 ile 2,5 metre arasında değişen 198 kök kenevir, 1 kurusıkı tabanca, bu tabancaya ait 10 mermi, kenevir bitkisi yetiştirmek için kurulan düzenek ele geçirildi. Şüphelilerin keneviri yetiştirmek için çalışırken, klasik müzik dinlediği belirlendi.



Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından, 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak' suçundan Kemer Adliyesi’ne sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
KemerKenevirKlasik Müzik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.