Kendisini 'kan' polisi 'ter' içinde bıraktı

Hakkında arama kararı bulunan şahıs, 3 kilometrelik kovalamaca sonucu balkondan girip sığındığı evde köşeye sıkışınca polis tarafından yakalandı. Bıçakla kendine zarar veren şahıs evi ve etrafı kanlar içerisinde bıraktı, kovalamacadan dolayı polis ekipleri de ter içerisinde kaldı.

09 Ağustos 2023 Çarşamba 15:47
Kendisini 'kan' polisi 'ter' içinde bıraktı

Suat Metin - Ahmet Serdar Eser
ANTALYA (İHA) -
Olay, Kepez ilçesi Yeni Emek Mahallesi 2179 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hakkında arama kararı olan Ö.F. (24), polis ekiplerini görünce elinde bıçakla kaçmaya başladı. Ekipler, sokak aralarına kaçan Ö.F.’nin peşine takılıp kovalamaya başladı. Yaklaşık 3 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalayacağını anlayan Ö.F., bir apartmanın birinci katındaki evin balkonuna tırmandı, ardından eve girdi. Kimse olmadığı öğrenilen evin polis ekiplerince etrafının sarıldığını gören şahıs, elindeki bıçakla kendine zarar vermeye başladı. Bunun üzerine polis ekipleri kapıya yönelince Ö.F., kapıyı açıp teslim oldu.



Etrafı kan içinde bıraktı, polis terler içinde kaldı
Vücudunun çeşitli yerlerini ekmek bıçağıyla kesen Ö.F., evi ve etrafı kanlar içerisinde bıraktı. Kanaması olan Ö.F. için olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Sedyeye alınan genç, tedavi edilmek üzere Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.
Öte yandan, sıcak havada yaşanan kovalamacadan dolayı polis ekiplerinin ter içinde kaldığı görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.