Kazada takla atan ticari taksi park içerisinde yan yattı

Antalya’da hafif ticari araçla çarpışan ticari taksi, takla atarak park üzerinde yan yattı. Kazada sürücü ve yolcu iki kadın yaralandı. Yaralılar sağlık ve vatandaşlar tarafından taksi içerisinden çıkarılarak kontrol için hastaneye kaldırıldı.

13 Temmuz 2023 Perşembe 13:05
 Kazada takla atan ticari taksi park içerisinde yan yattı


ANTALYA (İHA) -
Kaza, saat 11.00 sıralarında Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi 2290 ve 2281 Sokağın kesiştiği noktada meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Sabahattin Önal (36) yönetiminde bulunan 07 T 3640 plakalı ticari taksi ile Can Kese (25) yönetiminde bulunan 06 DES 149 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın ardından ticari taksi takla atarak park içerisinde yan yattı. Kazayı görenler 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi.

Yaralılar sağlık ve vatandaşların yardımı ile çıkarıldı
İhbarın ardından olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yan yatan ticari taksinin sürücüsü ve yolcu olarak bulunan Emine Azra ile Hatice Gök yaralandı. Yaralılar, taksi içerisinden sağlık ve vatandaşların yardımı ile çıkarıldı. Yaralılara ilk müdahalesi olay yerinde yapıldı. Hafif ticari taksi sürücüsü ise kazayı ufak yaralanmayla atlattı. Ambulansa alınan yaralılar Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Diğer taraftan kaza anında parkta kimsenin olmaması bir faciayı önledi. Yan yatan ticari taksi vatandaşlar tarafından düzeltildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.