Kavga ihbarına giden polislere konfetili kutlama

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bir grup gencin yaptığı kavga ihbarı konfetili kutlamaya dönüştü. Olay yerine gelen ekipler, kargaşanın içine girdiklerinde patlayan konfetiler ve kutlamalarla karşılaştı.

11 Nisan 2024 Perşembe 13:33
Kavga ihbarına giden polislere konfetili kutlama

Pazarcı Mahallesi Avukat Kemal Akça Caddesi üzerinde bulunan lunaparkta toplanan bir grup genç, 8-14 Nisan Polis Haftası ve Polis Teşkilatının Kuruluş yıl dönümünü kutlamak amacıyla polislere sürpriz düzenledi. Ekipleri kavga ihbarı ile oldukları yere çağıran gençler, Polis ekipleri gelince kavga ediyormuş gibi kargaşa çıkardı. Polisler kalabalığa girdiği esnada ise konfeti patlatan gençler, polislerin gününü kutladı. Ekipler ise kavga ihbarı ile geldikleri mekanda sürprizle karşılaşmanın şaşkınlığını yaşadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.