Kamyonetin altında kaldı!

Antalya’da otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü dengesini kaybederek park halindeki kamyonete arkadan çarptı. Motosiklet sürücüsü kaskı sayesinde ölümden döndü.

21 Ağustos 2023 Pazartesi 14:27
 Kamyonetin altında kaldı!

ANTALYA (İHA) -
Kaza, saat 11.20 sıralarında Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Eski Sanayi Sitesi 676 Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; 07 BEN 069 plakalı motosikletiyle seyir halinde olan Cesur Akdoğan (17), karşı yönden gelerek sola dönmek isteyen Burak Aksoy idaresindeki 61 AGE 772 plakalı otomobille çarpıştı.
Çarpmanın etkisiyle dengesini kaybeden motosiklet sürücüsü Akdoğan, park halinde bulunan 07 CHZ 23 plakalı kamyonetin altında kaldı. Esnaf ise durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Akdoğan'ı bulunduğu yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Cesur Akdoğan, ambulansa hastaneye kaldırıldı.

"Bir şey oldu sandık ama Allah'tan başında kaskı vardı"
Kazayı anlatan otomobil sürücüsü Burak Aksoy, "Ben sola döneceğim esnada motosikletli hızlı gelerek otomobilin tamponuna vurdu. Sonrasında kamyonetin altında kaldı. Bir şey oldu sandık ama Allah'tan başında kaskı vardı. Ben yandan park eden otomobilden göremedim geldiğini ama o da çok hızlı geliyordu" dedi. Polis ekiplerinin kazayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.