Jandarmadan 'çat' kapı uyuşturucu operasyonu: 68,2 kilogram eroin ele geçirildi

Antalya’da yapılan istihbarat çalışmaları sonucu harekete geçen jandarma ekipleri gerçekleştirdikleri operasyonda 68,2 kilogram eroin ve uyuşturucu yapımında kullanılan aletler ele geçirdi. Operasyon anları ise saniye saniye kaydedildi.

12 Temmuz 2023 Çarşamba 13:06

ANTALYA (İHA) -
Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekipleri başarılı operasyonlarına bir yenisini ekledi. Uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan jandarma ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik Jandarma İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen istihbarat çalışmaları neticesinde Kepez İlçesi Baraj Mahallesi’nde şüpheli M.O. ve H.S. isimli şahısların kiraladıkları evde eroin üreterek piyasaya süreceklerinin bilgisi alınması üzerine harekete geçildi.

Şüphelilerin evinde ve araçlarında arama yapıldı
Şüphelilerin kullandıkları araç ve ikametlerine gerçekleştirilen operasyonda; 68,2 kilogram eroin, 3 adet hassas terazi, 1 adet öğütücü makinesi, 6 adet renklendirici jel, 2 bin adet şeffaf poşet ve 2 adet cep telefonu ele geçirildi. Operasyon anları ise saniye saniye kaydedildi.

2 şüpheli gözaltına alındı
Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamanın sonunda, olayla ilgili olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları hedefinde şüpheli şahısların gözaltına alınmış olup, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Son Güncelleme: 12.07.2023 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.