Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan suç örgütü lideri Konrad operasyonla yakalandı

Uluslararası uyuşturucu ticareti yapan ve Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Thomas Josef Konrad, Antalya’nın Alanya ilçesinde operasyonla yakalandı.

19 Aralık 2023 Salı 11:39
Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan suç örgütü lideri Konrad operasyonla yakalandı


ANTALYA (İHA) -
İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, “Uyuşturucu Ticareti” ve “Suç Örgütüne Üye Olma” suçlarından kırmızı bülten ile Polonya tarafından hakkında arama kararı çıkartıldığı tespit edilen Thomas Josef Konrad isimli şahsın Alanya ilçesinde olduğunu tespit etti. Ekipler, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gerçekleştirdikleri operasyonda Konrad kıskıvrak yakalandı.
Yapılan çalışmada Konrad’ın Polonya’da faaliyet gösteren lideri olduğu suç örgütünü Türkiye’den yönetmeye devam ettiği, suç örgütünün Fas’tan İtalya ve İspanya’ya yüklü miktarlarda getirdikleri uyuşturucu maddeleri bu ülkelerden daha düşük miktarlarda diğer Avrupa ülkelerine sevk ettikleri, yürütülen uluslararası soruşturmalar kapsamında İspanya ve İtalya’da yüksek miktarlarda yakalamalar gerçekleştirildiği tespit edildi.
Konrad’ın ikametinde, aracında ve üstünde yapılan aramalarda suça konu olduğu değerlendirilen para ve materyaller ele geçirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.