Günısıyı tamir ederken merdivenlerden beton zemine düşerek hayatını kaybetti

Antalya’da günısıdaki arızayı tamir etmek için çatıya çıkan 52 yaşındaki adam, 4 metre yükseklikteki merdivenlerden beton zemine düşerek hayatını kaybetti. Yakınlarının ulaşamadığı adamın cenazesi ise apartman görevlisi tarafından bulundu.

16 Mart 2022 Çarşamba 12:08
Günısıyı tamir ederken merdivenlerden beton zemine düşerek hayatını kaybetti

ANTALYA (İHA)
Olay, dün sabah 10.00 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Meydankavağı Mahallesi 1586 sokaktaki bir apartmanın çatısında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, annesiyle birlikte yaşayan Ahmet Pehlivanlar (52), günısı arızalandığı için çatıya çıktı. Merdiven yardımıyla 4 metre yükseklikteki günısıyı tamir etmek isteyen Pehlivanlar, iddiaya göre dengesini kaybedip beton zemine düştü. Yakınlarının dünden bu yana ulaşamadığı Pehlivanlar’ı, apartmanın kapıcısı çatıya çıktığında yerde hareketsiz bir şekilde gördü. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesinin ardından olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Apartmana gelen sağlık ekipleri, Ahmet Pehlivanlar’ın hayatını kaybettiğini belirledi.
Talihsiz adamın ölümünü duyup olay yerine gelen yakınları ise uzun süre gözyaşı döktü.
Ahmet Pehlivanlar’ın cenazesi, yapılan ilk incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.