Geleceğim’ dediği eşyalar küle döndü

Antalya'nın Serik ilçesinde Serik ilçesine bağlı Kökez Mahallesinde meydana gelen yangında kiralık plastik masa ve sandalyeler alev alev yandı.

22 Temmuz 2023 Cumartesi 14:16
Geleceğim’ dediği eşyalar küle döndü

ANTALYA (İHA) -
Gökyüzünü kapkara dumanların kapladığı yangın sonrası ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede alevlere müdahale eden ekipler, alevlerin evlere sıçramasını önlemek amacıyla büyük çaba sarf etti. Plastik sandalye ve masaların küle döndüğü yangın sonrası büyük maddi zarar oluştu. Yaklaşık 180 bin lira zararının olduğunu anlatan Ayşe Yılmaz, “Yangının nedenini bilmiyoruz. O an evde yoktuk. Önce küçük bir yangınmış fakat biz gelinceye kadar her şey yanmış. Müdahale ettik ama söndürmek ne mümkün. Plâstik olunca hepsi yandı. Bizim işimiz bu. 100 -180 bin lira arasında masrafımız var. Geleceğimiz önümüzde kül oldu. Söndürmek icin bir kovayı su ile doldurup dökmek 1 saat sürüyor. O da olmayınca çaresiz kaldık" dedi.

Son Güncelleme: 22.07.2023 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.