Evine dönerken kazada can vermişti, o anlar kameraya yansıdı

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde annesinin yanından kendi evine dönerken manevra yapan minibüsün altında kalarak hayatını kaybeden kadının kaza anları güvenlik kamerasına yansıdı.

14 Temmuz 2023 Cuma 11:10
 Evine dönerken kazada can vermişti, o anlar kameraya yansıdı


ANTALYA (İHA) -
Olay, önceki akşam saat 21.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 642 Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Konuksever Mahallesi'nde oturan Hayat Deniz (50), annesinin yanından ayrılıp kendi evine gitmek için yola çıktı. Hayat Deniz, sokak üzerinde Hüseyin Ö. kontrolündeki dönmek için manevra yapan 07 FRM 35 plakalı minibüsün altında kaldı. Kadının minibüsün altında kaldığını görenler durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan sağlık ekipleri tarafından kontrolü yapılan kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücü ise olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kaza anları kamerada
Yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu morgundan teslim alınan kadının cenazesi Antalya’da toprağa veridi. Kaza anları ise bir iş yerinin güvenlik kamarasına yansıdı. Görüntülerde kadının sokak üzerinde evine doğru hareket halinde olduğu bu sırada önüne çıkan minibüsün dönmek isterken sağ ön tekerinin çarpması ile minibüsün altında kaldığı görüldü. Kazayı gören vatandaşlar ise panikle olay yerine koştu. Polisin kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.