En iyi narkotik polisi anneleri

Antalya’da Narkotim ekipleri, İçişleri Bakanlığı'nın 'En iyi narkotik polisi; anne' kampanyası kapsamında, uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme eğitimi verdi.

28 Ekim 2020 Çarşamba 16:10
En iyi narkotik polisi anneleri

Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü uzman ekipleri, İçişleri Bakanlığı'nın 'En iyi narkotik polisi; anne' kampanyası kapsamında, uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme çalışmalarına başladı. Uzman ekipler, uyuşturucu kullanımının önüne henüz başlanmadan geçmek ve bağımlılık boyutuna ulaşmaması için annelere 'madde bağımlılığı' eğitimi verdi. Projeyle farkındalığın sağlanacağı, başta anneler olmak üzere toplumda bilinçlenmenin sağlanmış olacağı belirtildi. Verilen eğitimin faydalı olacağını belirten anneler ise bu sayede çocuklarının korunacağını, farklı alanlara yöneleceğini kaydetti.

Son Güncelleme: 28.10.2020 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.