Ekmek bıçağıyla şoföre saldırdı

Antalya’da halk otobüsünde kart basmayan şahıs, ekmek bıçağıyla şoföre ve yolculara dehşeti yaşattı. Saldırgan şahıs elindeki bıçakla şoföre saldırırken, o anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Yaralananın olmadığı olayda kısa sürede olay yerine gelen polis, şahsı polis merkezine götürdü. Şahıstan şikayetçi olmayan halk otobüsü şoförü Hüseyin Yegenoğlu, “Yolcuların can güvenliği için aracı hemen boşalttım. Aşağı inip birazcık dövdüm” dedi.

20 Haziran 2023 Salı 17:41
Ekmek bıçağıyla şoföre saldırdı

Suat Metin - Umut Yasin Kurter
ANTALYA (İHA) -
Olay, dün saat 23.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Tekelioğlu Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Yegenoglu’nun kullandığı 07 AU 0432 plakalı halk otobüsüne duraktan ismi öğrenilemeyen bir kişi arka kapıdan bindi. Yegenoglu, bu kişinin kart basmasını istese de şahıs basmayınca tartışma çıktı. Şahıstan şüphelenen otobüs şoförü, aracını hareket ettirmeyip aşağı inmesini söyledi. İkilinin arasında tartışma alevlenirken, bir anda şahıs çantasından bıçağı çıkartıp Yegenoğlu’na saldırdı. O an şoförün kapıları açmasıyla otobüs içerisindeki yolcular panikle kendilerini dışarıya attı. Kimsenin yaralanmadığı olayda bölgeye gelen polis ekipleri, şahsı ekip otosuyla polis merkezine götürdü.

Dehşet anları anbean güvenlik kamerasında
Yaşanan dehşet anlarıysa halk otobüsünün güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde şoför ile şahsın tartışma anları ve ardından ekmek bıçağını çıkartıp saldırması yer aldı. Panikleyen yolcuların otobüsten çıkma anları da görüntülere yansıdı.

“Birazcık dövdüm”
Olayı anlatan Hüseyin Yegenoğlu ise şunları söyledi:
“Yolcu aldığımda arka kapıdan girdi. Kart basmasını istedim. Kartı unuttuğunu ve benim yüzümden unuttuğunu söyledi. Krize girmiş gibiydi. Araçtan indirmek istedim. Çünkü araçta kadınlar da vardı. Araçtan inmesini istedim, yolculardan da tepki gelince bıçağı çıkardı. Aracın kapılarını açıp yolcuları boşalttım. Salladığı bıçak cama denk geldi. Ben de dışarı çıktım. Dışarıda birazcık dövdüm. Polis erken geldi ve götürdüler. Günlük 7-8 olay işlediğini söyledi polis. Davacı olmadım çünkü o saatte yolcuları bırakamazdım. Onların canı, namusu, her şeyi bize emanet.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.