Bariyerlere çarpan araç taklalar atarak yaklaşık 100 metre sürüklendi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan hafif ticari araç, bariyerleri aştıktan sonra taklalar atarak yaklaşık 100 metre savruldu. Kaza yapan aracın sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan Danimarkalı genç yaralanırken, aracın kaportası ve motoru bulunduğu yerden parçalar halinde çıkarılabildi.

10 Temmuz 2023 Pazartesi 15:06
Bariyerlere çarpan araç taklalar atarak yaklaşık 100 metre sürüklendi


ANTALYA (İHA) -
Kaza; Antalya-Alanya D-400 Karayolu'nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Antalya istikametinden gelip Alanya istikametine seyir halindeki Taner Kölüş’ün kullandığı 07 AZK 154 plakalı hafif ticari araç, Manavgat Çevreyolu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak bariyerler üzerinde sürüklenip takla atmaya başladı. Araç, şarampole yuvarlanıp durabildi.
Yoldan çıktıktan sonra yaklaşık 100 metre sürüklenen ve taklalar atan araç parçalara ayrılırken, araç sürücüsü Taner Kölüş ve araçta yolcu olarak bulunan Danimarka vatandaşı Eriksen Sulventer Nygeard yaralandı. Yaralılar, 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kazanın ardından takla atarak şarampole inen hafif ticari araç, vinç vasıtasıyla bulunduğu yerden çıkarılırken, aracın tamponu, kaportası ve motorunun ayrı ayrı çıkarıldığı gözlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.