Atık su terfi istasyonunda hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri morgdan alındı

Antalya’nın Döşemealtı ilçesindeki atık su terfi istasyonunda hayatını kaybeden 2 işçi ve bir vatandaşın cenazesi yakınları tarafından morgdan alındı. Antalya Büyükşehir belediyesi Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü'ne (ASAT) ait kanalizasyon terfi istasyonuna bakım için giren 2 işçi ile onlara yardım etmek için istasyona giren bir vatandaş hayatını kaybetti.

15 Temmuz 2023 Cumartesi 15:00
Atık su terfi istasyonunda hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri morgdan alındı


ANTALYA (İHA) -
Dün gece, saat 22.00 sırasında Çıplaklı Mahallesi Fatih sultan Mehmet Caddesi üzerindeki atık su terfi istasyonuna Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT personeli Fırat Çiçek (36) ve Emin Akyüz (36) bakım yapmak için girdi. İşçilerin yardım çığlığına giden Mahmut Yıldız da (32) istasyona indi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle 3 kişi de istasyondan çıkamadı. Vatandaşlar fark ettikleri durum üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bilgi verdi. İhbarla bölgeye sağlık, polis ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Yapılan çalışmanın ardından ASAT çalışanları Emin Akyüz ve Fırat Çiçek ile Mahmut Yıldız isimli vatandaşın cansız bedenleri terfi istasyonundan çıkartıldı. Yapılan incelemelerin ardından 3 kişinin cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından 3 cenaze, yakınları tarafından morgdan alındı. 3 kişinin elektrik akımına kapıldığı ya da metan gazından zehirlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, kesin ölüm nedeninin otopsi sonucu ortaya çıkacağı belirtildi.

Böcek'ten başsağlığı mesajı
Antalya Büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek 'de sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı. Böcek mesajında, "Kıymetli hemşehrilerim, dün gece Döşemealtı Çıplaklı Mahallesi'nde meydana gelen talihsiz kazada ASAT çalışanlarımız Fırat Çiçek ve Emin Akyüz ile vatandaşımız Mahmut Yıldız hayatını kaybetmiştir. Bizi derinden yaralayan kazanın sebebi yerinde araştırılmaktadır. Ekip arkadaşlarımıza ve vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.


Emin Akyüz’ün cenazesi Burdur’un Bucak ilçesinde, Fırat Çiçek’in cenazesi Konyaaltı’nın Çakırlar Su İçecek Mahallesi’nde, Mahmut Yıldız’ın cenazesi ise Kırıkkale ilinde toprağa verileceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.