Antalya’da 'Pandemi bitmiş' dedirten asker eğlencesi

Antalya'da bir grup gencin arkadaşları için düzenledikleri asker eğlencesinde sosyal mesafe unutuldu. Yasak olmasına rağmen eğlence düzenleyen ve konvoyda camdan sarkan gençlerin görüntüsü tepki çekti.

05 Haziran 2021 Cumartesi 14:47
Antalya’da 'Pandemi bitmiş' dedirten asker eğlencesi

Ertuğrul Gün
ANTALYA (İHA) 
Vaka sayılarında yaşanan düşüşün ardından tüm ülkede 1 Haziran sonrası yeni normalleşme adımları atıldı. Antalya'da uzmanların, maske, sosyal mesafe uyarıları 1 Haziran sonrası kontrollü yeni yaşama geçilmesiyle çabuk unutuldu. Antalya’da bir araya gelen gençler arkadaşları için önce Kepez ilçesinde kenti kuşbakışı gören Varyant’ta eğlence düzenledi. Maske ve sosyal mesafenin unutulduğu asker eğlencesinde birbirlerini omuzlarına alan gençler, müzik eşliğinde oyun havası oynadı. Gençler daha sonra yollarda araçlarıyla konvoy yapıp, otomobil pencerelerinden sarktı.
Cep telefonlarına yansıya gençlerin görüntüleri büyük tepki çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.