Antalya’da JASAT ekipleri 72 saatte 236 aranan şahsı yakaladı

Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT), son 72 saatte farklı suçlardan aranan 236 şüpheliyi yakalayarak adli makamlara teslim etti.

13 Ağustos 2025 Çarşamba 16:57
Antalya’da JASAT ekipleri 72 saatte 236 aranan şahsı yakaladı



ANTALYA (İHA) - 

Antalya İl Jandarma Komutanlığı, suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Jandarma Suç Araştırma Timleri’nin özverili çalışmaları sonucunda önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Farklı suçlardan aranmakta olan kişiler arasında 10 yıl ve üzeri hapis cezası bulunan 4 şüpheli, 5-10 yıl arası hapis cezası bulunan 19 şüpheli ve 0-5 yıl hapis cezası bulunan 47 şüpheli yer aldı. 72 saatte toplamda 236 şüpheli, yapılan operasyonlarla yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.