Antalya'da 'dublör' kullanarak 50 milyon TL’lik gayrimenkul dolandırıcılığı

Antalya’da 50 milyon TL değerinde gayrimenkulü bulunan bir kişi adına, dublör kullanılarak noterden vekalet çıkartıp gayrimenkullerin satışını yapmaya çalışan 11 şüpheli yakalandı. Olayı organize eden 2 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

12 Nisan 2023 Çarşamba 13:38
Antalya'da 'dublör' kullanarak 50 milyon TL’lik gayrimenkul dolandırıcılığı

ANTALYA (İHA) -
Antalya’da 50 milyon TL değerinde gayrimenkulü bulunan O.A. isimli şahıs adına dublör kullanılarak noterden vekalet çıkartılıp, Web Tapu üzerinde gayrimenkullerin satışı için Tapu Müdürlüklerine müracaat edilmesinin ardından, Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri inceleme başlattı. Ekipler, bahse konu gayrimenkullerin alıcıları, sahte vekalet çıkartılan şahıs ve olayı organize eden toplam 11 şüpheli şahıs yakaladı. Olayı organize eden 2 şüpheli ise çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.

Son Güncelleme: 12.04.2023 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.