ALANYA'DA FUHUŞ OPERASYONU

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 2'si suça sürüklenen çocuk, 4'ü kadın 6 şüpheli adliyeye sevk edildi.

23 Ekim 2019 Çarşamba 13:35
ALANYA'DA FUHUŞ OPERASYONU

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Alanya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, 'insan ticareti yapmak, bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, yaptırmak, aracılık etmek, yer temini, çocukları fuhşa teşvik etmek, yaptırmak veya aracılık etmek' suçları kapsamında çalışma başlattı. Polis, yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takip sonunda belirlenen adreslere baskın düzenledi. Baskında A.S. (17), A.K. (17), Necla N.N. (19), Zeynep I. (20), Emre Y. (21) ve İbrahim D. (22) gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Oğuzhan O.'nun ise cezaevinde olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan 2'si suça sürüklenen çocuk, 4'ü kadın 6 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Engin ANAK/ALANYA(Antalya), (DHA)-

Son Güncelleme: 23.10.2019 13:39
Anahtar Kelimeler:
AlanyaOperasyonFuhuş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.