Aksu’da yolda kayan cip bariyerlere çarparak durabildi

Antalya’nın Aksu ilçesi Serik Caddesi'nden ana yola doğru hareket halindeki cip, yolun kaygan olması nedeniyle ters manevra yaparak bariyerlere çarptı.

06 Aralık 2023 Çarşamba 10:55
Aksu’da yolda kayan cip bariyerlere çarparak durabildi

Hilal Kara
ANTALYA (İHA) -
Kaza, saat 09.00 sıralarında Serik Caddesi istikametinde meydana geldi. Tali yoldan Antalya istikametine doğru seyreden ve sürücüsünün ismi açıklanmayan cip, yağmurdan dolayı yolun kaygan olması nedeniyle kayarak ters manevra sonucu yaya yolu ve 10 metre yükseklikteki istinat duvarı üzerinde bulunan bariyerlere çarparak durabildi. Aracın bir tekeri bariyer dışına çıkarken, 07 AIC 70 plakalı aracın sürücüsü yan koltuktan dışarı çıkabildiğini ifade etti. Büyük bir felaketin eşiğinden döndüğünü belirten aracın sürücüsü, korku ve panik yaşadığını söyledi.

Son Güncelleme: 06.12.2023 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.