Aksu’da otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Antalya’da otomobil ile kamyonetin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

29 Ocak 2024 Pazartesi 23:01
Aksu’da otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

İsa Akar - Fırat Demir 
ANTALYA (İHA) -
Kaza, saat 18.00 sırasında Aksu ilçesi Yurtpınar Mahallesi Kurşunlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Mehmet A. (29) idaresindeki 07 AAT 197 plakalı Scoda marka otomobil, karşı yönden gelen Rıza Kaya idaresindeki 4907 YU 682 plakalı BMC marka kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada motor bölümü hurdaya dönen otomobilde yaralanan sürücü Mehmet A. ve annesi Emine A., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çarpışma sonrası şarampole kayan kamyonetin ön bölümünde sıkışan Rıza Kaya’nın ise hayatını kaybettiği belirlendi. Kaya’nın cansız bedeni, itfaiye tarafından araçtan çıkarıldı. Savcılık ve Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Kaya’nın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

 


Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir başka kaza olmaması için yolda güvenlik önlemi aldı. Araçların kaza yerinden kaldırılması sonrası yol trafiğe açıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Son Güncelleme: 29.01.2024 23:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.