Aksu'da otluk alanda başlayan yangın, lüks tekneye ardından ormana sıçradı

Antalya’nın Aksu ilçesinde otluk alanda başlayan yangın, karada tadilatı yapılan lüks tekneye, oradan da ormanlık alana sıçradı. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

23 Eylül 2023 Cumartesi 14:36

İsa Akar – Fırat Demir-Hilal Kara
ANTALYA (İHA) - Antalya’nın Aksu ilçesinde otluk alanda başlayan yangın, karada tadilatı yapılan lüks tekneye, oradan da ormanlık alana sıçradı. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.
Kundu turizm bölgesinde yer alan Aksu Çayı kenarında otluk alanda başlayan yangın, karada tadilat gören yaklaşık 15 metre uzunluğundaki lüks bir tekneye, ardından ormana sıçradı. Yangında tekne alev alev yanarken, ihbarla birlikte olay yerine çok sayıda itfaiye ve orman ekipleri sevk edildi. Havadan müdahalenin de beklendiği yangında söndürme çalışmaları devam ediyor.

AYRINTILAR BİRAZDAN...

Son Güncelleme: 24.09.2023 12:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.