Akaryakıt istasyonu gaspçıları yakalandı

ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesindeki bir akaryakıt istasyonundan 6 bin 500 lira gasp eden 4 şüpheli, yakalandı.

08 Ağustos 2018 Çarşamba 13:07
Akaryakıt istasyonu gaspçıları yakalandı

Olay 22 Temmuz günü sabaha karşı Döşemealtı D-650 Karayolu üzerinde faaliyet gösteren akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Kimliği belirsiz yüzleri kapalı 3 kişi, akaryakıt istasyonundan silah zoruyla 6 bin 500 TL ve 35-40 paket sigara çaldı. İşyerinin kamera görüntüleri ile bölgedeki kameraları inceleyen polis, olayda kullanılan aracın plakasını belirledi. Polis, silahlı gaspı gerçekleştirenlerin araç sahibi Y.Y'nin kardeşi Y.Y., akrabası S.C.Y. ve arkadaşı G.U. olduğunu tespit etti.

Polis, dün 3 şüpheliyle araç sahibi Y.Y.'yi Döşemealtı, Kepez ve Serik ilçelerinde eş zamanlı operasyonla yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin, gasp ettikleri parayı aralarında bölüşerek harcadıkları bealirlendi.

Anahtar Kelimeler:
Antalya Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.