17 yaşındaki Mercan kaza kurbanı

Antalya’nın Serik ilçesinde motosiklet ile kamyonetin karıştığı kazada yaralanan Mertcan Erdem (17) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

03 Aralık 2023 Pazar 12:57
17 yaşındaki Mercan kaza kurbanı

Mehmet Demirci 
ANTALYA (İHA) -
Kaza akşam saatlerinde Serik ilçesi Belek turizm yolunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Mertcan Erdem (17)’in kullandığı motosiklete plakası ve sürücüsü belirlenemeyen kamyonet çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen motosiklette bulunan sürücü Mertcan Erdem ile Onur Oğuz (14)yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü Erdem, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Polis, kazaya karışan kamyonet sürücüsünün yakalanması için çakışma başlatırken, hayatını kaybeden gencin cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.