Günay Fırat, “Bizim Zamanımızda” isimli kitabını çıkardı.

Kitabı henüz çıktı. Ofisimizi ziyaret ettiler ve imzalayarak takdim ettiler.

Kitap Yurdundan temin edebilirsiniz. Biz siparişlerimizi verdik bile.

Tam 175 sayfa dolu dolu bir kitap.

Kapak, içerikle o kadar bütünleşmiş ki… Sanki o fotoğraf, yıllar önce bu kitaba kapak olmak için çekilmiş…

İçerisinde nelere vurgu yapmamış ki Günay Hanım!

Zaman yolculuğunda eskilere gitmiş. Yeni farkına vardığımız, değerini henüz anladığımız, kopamadığımız, düşününce “Ahhh!” ettiğimiz. Anmaktan büyük keyif aldığımız, mutluluk duyduğumuz zamanlara uğramış.

Hani çok eskiden bu yana dostluğunuzun baki kaldığı ama görüşmediğiniz bir arkadaşınızla ya memlekette yada programlı bir tatil de buluştuğunuzda “Bak sana ne anlatacağım yada hatırlıyor musun?” diyerek başlayıp yaşanmışlıkları yad edersiniz ya, işte o lezzette bir kitap.

Yazar bu kitapta; çocukluğunu, gençliğini, anneliğini, acılarını ve sevinçlerini bireysel olmaktan çıkarıp hepimizi gülümsetecek ve hüzünlendirecek dilde ifade etmiş.

Şiirlerle, anlatılarla okuyucuyu yormadan.

Kendisi çok mütevazi bu konuda.  ‘-Yazar demeyin lütfen ben Yazan’ım.’ Diye belirtse de benim gözümde kitap çıkarmış ve Türkiye’nin sayılı kitap evlerinin birinde kitabı yayımlanmış ise, yazardır.  Bu konuda üzgünüm, sizin kadar mütevazi olamayacağım.

Evet, Aksu’nun bir kadın yazarı var artık diyoruz.

Günay Fırat, Aksu CHP İlçe Yöneticisi. Partisinde oldukça özverili, başarılı ve çalışkan bir insan. Davasını, partinin geçmişini ve aldığı yolları tarihleriyle ana başlıkları ve detaylarıyla bilen bir İstanbul Hanımefendisi.

İstanbul’da doğmuş, büyümüş ve uzun yıllar çalıştıktan sonra yaşantısını Aksu’da kendine ait evinde sürdürüyor. Emekli olabilir ama hala parti için emek sarfeden bir hanımefendi.  CHP Aksu İlçe kendini şanslı hissetmeli.

Günay Hanımın bu ilk kitabı. İnanıyorum ki yazılacak, aktarılacak, sandıktan çıkacak daha çok paylaşımları var. İkinci belki üçüncü kitaplar yola çıkabilir. Kim bilir?

Günay Hanıma çok teşekkür ediyoruz. Elinize, yüreğinize ve kaleminize sağlık diyoruz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Günay Fırat 2022-12-24 09:10:00

Yazınızı okuduktan sonra, tamam dedim; "güzel bir iş yapmışım" Kitabıma kattığınız değer için tekrar teşekkür ediyorum. Dostlukla nicelerine..

Avatar
Günay Fırat 2022-12-24 09:13:09

Yazınızı okuyunca; tamam dedim, "doğru bir iş yapmışım". Kitabıma kattığınız değer için çok teşekkür ediyorum. Dostlukla nicelerine..

Avatar
Günay Fırat 2022-12-24 09:14:12

Yazınızı okuyunca; tamam dedim, "doğru bir iş yapmışım". Kitabıma kattığınız değer için çok teşekkür ediyorum. Dostlukla nicelerine..

Avatar
Sibel Yılmaz 2022-12-27 21:44:32

Kitabı en kısa zamanda okumalıyım, çok merak ettim.